Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Корисна інформація

єТваринництво: Реєстр суб’єктів племінної справи у тваринництві Реєстр селекційних досягнень у тваринництві

На виконання пункту 9 Плану заходів на 2023 рік щодо переведення публічних послуг в електронну форму, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2022 року № 1191, з урахуванням вимог Закону України «Про особливості надання публічних (електронних публічних) послуг» щодо переведення публічних послуг у сфері тваринництва в електронну форму, Мінагрополітики було розроблено та впроваджено електронні реєстри:

09:35 10.10.2024

Отримання онлайн-витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) є однією з найпопулярніших послуг на порталі електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Витяг з ЄДР — це документ, який пред’являє підприємець чи юридична особа про те, що він (вона) здійснює підприємницьку діяльність. Ці документи зазвичай необхідні для укладання договорів, отримання банківських послуг або під час тендерів.

12:31 09.10.2024

Школярі Херсонщини, відтепер ви можете скористатися інноваційною “Убер-школою”. Обирайте зручний час і отримуйте відповіді на складні питання, які вас цікавлять.

Тобі здаються складними формули з фізики чи хімії? Не розумієш як розвʼязувати математичні рівняння? Чи бажаєш поліпшити свої знання з літератури, української або іноземної мови?

18:27 08.10.2024

Шеринг документів у сервісних центрах Пенсійного фонду України

Для отримання значної кількості послуг у територіальних органах Пенсійного фонду України можна обійтись без ксерокопій, сканкопій чи фотографування основних особистих документів, як-то біометричний паспорт у формі ID-картки, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) чи свідоцтво про народження. Для цього в сервісних центрах Пенсійного фонду України реалізовано можливість використання електронних документів з мобільного застосунку «Дія» за допомогою шерингу.     

16:20 08.10.2024

У вересні запустили в Дії електронне відображення інформації актових записів про народження, шлюб, розірвання шлюбу, зміну імені.

Вони знадобляться, коли влаштовуєтеся на роботу, підтверджуєте зміну імені, або коли забираєте посилку дружини на Укрпошті. Кілька кліків у застосунку — і показали свідоцтво про шлюб

10:56 08.10.2024

Державна реєстрація актів цивільного стану у встановлених законом випадках є обов’язковою.

 Актами цивільного стану є події та дії, які нерозривно пов’язані з фізичною особою і започатковують, змінюють, доповнюють або припиняють її можливість бути суб’єктом цивільних прав та обов’язків.

10:49 08.10.2024

Як захистити бізнес від кіберзагроз — навчіться на програмі від Google «Основи кібербезпеки для бізнесу»

Навчання буде корисним для власників, керівників і співробітників малого та середнього бізнесу. Адже практичні навички для захисту свого бізнесу необхідні у сучасних умовах інформаційної війни та частих хакерських атак. Програма включає 5 тренінгів та практичний семінар зі штучного інтелекту.

14:15 07.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь