A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Вітання зі святом – Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2021 08:20
Кількість переглядів: 265

Фото без описуШановні бійці добровольчих батальйонів, добровольці Збройних Сил України! Прийміть мої щирі вітання зі святом – Днем українського добровольця.

У непростий для країни час Ви згуртувалися і стали на захист рідної землі від посягань ворога на незалежність держави, її суверенітет та цілісність. У мирному житті ви були різними за професіями та вподобаннями але єдиним було почуття любові та патріотизму до рідної країни. Нині вас поєднує почесне звання українського добровольця. Дякую кожному з Вас за ваш героїзм та жертовність, за те, що ризикуючи власним життям Ви з честю і гідністю виконували і виконуєте свій громадянський і військовий обов'язок.

Висловлюю щиру вдячність Вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому. Схиляю голову перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться у наших серцях. Бажаю всім миру, добра, родинного затишку, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

З повагою,

Селищний голова                                                                                                                                          Дмитро Такаджи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь