A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Обласна селекторна нарада від 15.03.2021

Дата: 15.03.2021 15:55
Кількість переглядів: 361

Фото без описуСьогодні, 15 березня, селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками та керівниками відділів селищної ради взяли участь у обласній селекторній нараді щодо обговорення шляхів вирішення актуальних питань розвитку області, яку провів перший заступник голови обласної державної адміністрації Дмитро Бутрій.

У ході обговорення епідемічної ситуації та запобігання поширенню на території області коронавірусу COVID-19 заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Чабан зауважив, що на даному етапі необхідно продовжити активну роботу COVID –патрулів, завдяки яким на території області вдається стримувати розповсюдження епідемії. Про результати проведення І етапу щеплень проти коронавірусної хвороби COVID-19 розповів директор Департаменту здоров’я обласної державної адміністрації Віктор Короленко. Він повідомив, що вже розпочато ІІ етап кампанії з вакцинації передбаченого «Дорожньою картою з впровадження вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19», в частині, що стосується проведення щеплення проти коронавірусної хвороби усіх працівників закладів охорони здоров’я не залежно від форми власності, які надають стаціонарну допомогу, з використанням наявних потужностей і можливостей мобільних бригад, відповідно до розрахунків «Дорожньої карти з впровадження вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19».

Крім того, коло осіб, які отримають щеплення було збільшено. Віктор Короленко додав, що на даний час крім дотримання епідемічних заходів та вакцинації не існує інших засобів по боротьбі з COVID-19. Також у ході селекторної наради обговорили питання про: стан завершення робіт зі створення умов для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до закладів охорони здоров’я області; підготовку пляжних територій області до масового відпочинку туристів та відпочиваючих; організацію та проведення конкурсів на внутрішньорайонних автобусних маршрутах та про проблемні питання розвитку Каховського району (за новим адмінтерустроєм) та шляхи їх вирішення, а також взаємодію під час реорганізації структур органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади.

По завершенню селекторної, селищний голова провів апаратну нараду з керівниками відділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь