A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Про стан виконання доручень, даних відділам селищної ради на минулих нарадах або за результатами об’їздів території селища та сільських населених пунктів

Дата: 16.03.2021 11:17
Кількість переглядів: 245

Про стан виконання доручень, даних відділам селищної ради на минулих нарадах або за результатами об’їздів території селища та сільських населених пунктів говорили 15 березня під час апаратної наради з керівниками відділів.

У результаті обстеження стану центральної частини селища та віддалених вулиць дано доручення щодо обрізки дерев та чагарників. Необхідно розробити графік поетапного прибирання територій та обрізки зелених насаджень. У ході формування структури комунального підприємства «КОМСЕРВІС», вищевказані заходи проводяться бригадою з благоустрою селищної ради, яка складається з 5-ти чоловік, на селах – працівниками комунгоспів.

За короткий час територію всієї громади неможливо охопити, тож необхідно закріпити території, прилеглі до будівель організацій, комунальних закладів, об’єктів соціальної сфери, приватних підприємств, тощо для їх утримання у належному стані. У подальшому, після розширення сфери надання послуг комунальним підприємством «КОМСЕРВІС» кожен бажаючий зможе укласти договір на надання послуг по утриманню території. Також потребує термінового вирішення питання щодо організації централізованого збору та вивозу сміття згідно графіку, шляхом заключення договору з КП «КОМСЕРВІС», після обрахування тарифу на дану послугу у селі Новоолексндрівка. Так, як тут за межами населеного пункту утворено несанкціоноване звалище, у зв’язку з тим, що не було визначено та відведено земельну ділянку під розміщення твердих побутових відходів. Не відведено ділянку і у селі Сірогози. Крім того, необхідно провести обстеження стану інших земельних ділянок, відведених для розміщення та складування твердих побутових відходів у сільських населених пунктах та у разі потреби організувати централізований збір та вивіз ТПВ . Всього у громаді налічується 17 земельних ділянок з оформленим правом користування земельними ділянками, загальна площа яких становить 27 га.

У ході апаратної наради звернувся до присутніх керівників відділів щодо недопущення здійснення на робочих місцях адресної торгівлі постачальниками оптових баз в установах селищної ради. Обговорили й питання щодо організації роботи з ліквідації стихійної торгівлі у несанкціонованих місцях та відведення місць для її ведення згідно правил благоустрою.

Обговорили й інші питання, серед яких і про створення ініціативних груп для опрацювання та надання пропозицій з метою реалізації на територіях старостинських округів президентської програми “Нове село”, яка сприятиме розвитку сіл, підвищить рівень життя мешканців та створить для них додаткові робочі місця.

Перші проекти «Нове село» планується втілити на прифронтових територіях, а потім – по всій Україні. Розрахована Програма на 9-10 років і стосується реалізації 1600 інфраструктурних проєктів Одне із завдань програми «Нове село» – побудувати у сільській місцевості «Центри тяжіння» за прикладом сервісних зон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь