A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Опитування щодо символіки Нижньосірогозької селищної територіальної громади

Дата: 18.03.2021 13:36
Кількість переглядів: 598

Працюємо над створенням власної ідентичності.

Ми - молода громада. Паралельно з розробкою стратегії економічного розвитку  громади, для впізнаненності  на рівні району, області, держави, працюємо над створенням власної ідентичності: бренду громади.

Для врахування думки якомога більшої частини населення громади пропонуємо долучитися до голосування, обговорення та надання пропозицій.

Нами розроблено проєкти власної символіки: бренда – знаку, логотипу, візуальної мови, слогану, які у подальшому будуть використовуватися  під час виготовлення рекламної та іншої продукції, святкування державних свят, відзначення пам’ятних дат, оформлення вулиць тощо.

Пропонуємо варіанти символіки Нижньосірогозької територіальної громади:

Сам символ (знак), який буде ідентифікувати нас, як громаду за нашою думкою має стати БИК, який буде також логотипом - головною візуальною складовою бренду Нижньосірогозької територіальної громади. Громада зможе використовувати його на візитівках, презентаційних матеріалах, вивісках, вказівниках, сувенірних матеріалах, комунальній спецтехніці та уніформі працівників комунальних підприємств.

Основою візуального стилю пропонуємо три основних кольори: жовтий, синій, зелений та білий. Саме в таких кольорах пропонуємо наносити піктограми, кожен знак яких відноситься до певної сфери життя громади. Наприклад: знак з театральними масками використовується для ідентифікації закладів культури; знак з колосом та соняшником – аграріїв; знак з відкритою книгою – галузі освіти тощо.

У слогані, фірмове слово пропонується – «ВІДКРИВАЄ». Від нього йде побудова речення. Наприклад: «Сірогозщина ВІДКРИВАЄ таланти».

Шановні жителі громади!

Важливі рішення у житті громади повинні прийматися спільно. Всі представлені пропозиції є проєктами, які ми виносимо на обговорення. Голосуйте, вносьте свої пропозиції, зауваження, які будуть нами враховані. Бажаючі надати свої пропозиції індивідуально, можуть скористатися  електронною поштою:  polituka.otg@gmail.com.

Пропозиції та зауваження приймаються до 15 квітня 2021 року.

Тільки в результаті спільної роботи ми зможемо створити символіку нашої громади, яка дійсно відповідатиме нашому регіону та вирізнятиме нас серед інших громад.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь