A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Змагання з волейболу серед команд дівчат 2003 року народження та молодших, у залік спартакіади Нижньосірогозької територіальної громади 2020 – 2021 навчального року

Дата: 18.03.2021 15:27
Кількість переглядів: 192

Фото без описуЗбірні команди волейболісток сьогодні змагалися у залік спартакіади Нижньосірогозької територіальної громади. Сьогодні, 18 березня, у спортивному залі Нижньосірогозького ліцею відбулись змагання з волейболу серед команд дівчат 2003 року народження та молодших, у залік спартакіади Нижньосірогозької територіальної громади 2020 – 2021 навчального року.

У змаганнях взяли участь 9 закладів освіти, з яких було сформовано 4 збірні команди: Опорного закладу Нижньосірогозького ліцею (вчитель візичної культури Валерій Татаринцев); Збірна Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв (вчителі фізичної культури: Сергій Болсун; Ірина Кравченко; Тетяна Вольська); Збірна Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ліцеїв (вчителі фізичної культури: Андрій Носов; Ігор Каміньков; Вадим Пилипенко); Збірна Вербівського та Вільненського ліцеїв (вчителі фізичної культури: Олексій Вороний та Сергій Овчаров).

Змагання проходили за коловою системою. В результаті проведених ігор: ІV місце посіла збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв; ІІІ місце – команда опорного закладу Нижньосірогозького ліцею; ІІ місце – збірна команда Верхньосірогозького, Сірогозького та Нижньоторгаївського ; Та І місце здобула збірна Вербівського та Вільненського ліцеїв. На базі команди – переможниці буде сформовано збірну команду, яка буде представляти Нижньосірогозьку територіальну громаду на змаганнях обласної спартакіади з волейболу серед учнів загальноосвітніх закладів середньої освіти у квітні 2021 року. Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Привітав команди переможців та провів нагородження відповідальний за фізичну культуру і спорт у Нижньосірогозькій громаді Ігор Гладун. Вітаємо переможців, учасників змагань та вчителів фізичної культури. Бажаємо учасникам міцного здоров’я, успіхів, досягти нових висот у навчанні та спорті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь