Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Розмір плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти селищної територіальної громади зменшено

Дата: 19.03.2021 11:29
Кількість переглядів: 392

Фото без опису17 березня на засіданні виконавчого комітету розглянуто питання про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 20 січня 2021 року № 20 «Про встановлення розміру плати за харчування дітей в селищних закладах дошкільної освіти у 2021 році».

Це пов’язано з пониженням цін на окремі продукти харчування, які постачаються до селищних закладів дошкільної освіти та нового розрахунку вартості одного дітодня.

Згідно проведених розрахунків вартість харчування дітей віком від 2 до 3 років у Нижньосірогозьких закладах дошкільної освіти, яка раніше становила 81 грн., з яких 24 грн. складала батьківська плата, відтепер становитиме 41 грн. у день на одну дитину, із них, 16,40 грн., сплачуватимуть батьки або особи, які їх замінюють. Вартість харчування дітей віком старше 3 років у Нижньосірогозьких закладах дошкільної освіти встановлено у розмірі 61,50 грн. на день на одну дитину, з яких 24,60 грн.- батьківська плата.

Раніше вартість харчування дітей даної вікової групи становила 106 грн. на день, з яких батьківська плата складала 32 грн. за одну дитину на день. У сільських закладах дошкільної освіти Нижньосірогозької селищної ради встановлено вартість харчування дітей віком старше 3 років у розмірі 61,50 грн. у день на одну дитину, із яких 12,30 грн. вартості харчування дитини на день - сплачують батьки. Звертаємо увагу батьків та осіб, які їх замінюють, що дані зміни встановлено з 01 січня 2021 року.

Тож за січень – лютий місяці 2021 року буде здійснено перерахунок батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти в сторону зменшення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь