A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Засідання ТЕБ та НС від 19.03.2021

Дата: 19.03.2021 17:02
Кількість переглядів: 357

На сьогоднішній день спостерігається значне погіршення епідситуації в Україні щодо розповсюдження коронавірусної інфекції. Станом на вечір 18 березня у Херсонській області зареєстровано 141 новий випадок.

Тож сьогодні заступник селищного голови Оксана Полуекто провела засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради. У ході засідання Директор комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Непомняща розповіла про заходи, які проводяться Центром по виявленню коронавірусної інфекції. Вона довела до відома присутніх, що з початку епідемії у Центрі працювала мобільна бригада по забору біологічного матеріалу для тестування на коронавірусну інфекцію. Всього було проведено 1460 досліджень. Крім того, Центром було отримано 950 експрес-тестів для виявлення антигена коронавірусу, Sars-Cov-2, завдяки яким обстежено 343 хворих. Вона пояснила присутнім, що на даний час найдієвіший спосіб захисту від коронавірусної інфекції – вакцинування. На даний час в Україні триває ІІ етап вакцинації, у ході якого щеплення проводиться громадянам, які знаходяться у зоні ризику. Перш за все це медики. 16 березня на базі комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» було щеплено 110 осіб проти коронавірусної інфекції. Це медичні працівники первинної та вторинної ланок, швидкої допомоги. Аби використати усі дози вакцини ефективно, до щеплення долучили й публічних осіб: працівників відділів селищної ради, Держпродспоживслужби, які щодня спілкуються громадянами за службовою необхідністю.

Вакцинацію проводила мобільна бригада працівників Новотроїцького центру первинної медико-санітарної допомоги, яка має право проводити щеплення вакциною АstraZeneca (Covishield). У подальшому вакцинацію у пунктах щеплень Нижньосірогозької громади, а саме в лікарських амбулаторіях, будуть здійснювати медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги», які скеровані на навчання для подальшої роботи у проведені масової вакцинації. Вакцинація населення громади буде здійснюватися згідно Дорожньої карти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь