A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Збірна команда юнаків та дівчат Нижньосірогозької територіальної громади виборола І місце у командному заліку на Чемпіонаті області з пауерліфтингу в категорії класичного жиму

Дата: 22.03.2021 08:09
Кількість переглядів: 215

Фото без описуЗбірна команда юнаків та дівчат Нижньосірогозької територіальної громади, під керівництвом тренерів: Вадима Пилипенка та Станіслава Чудновського прийняла участь у Чемпіонаті області з пауерліфтингу у категорії класичного жиму, який відбувся сьогодні, 20 березня, у селищі Велика Лепетиха.

Всього у змаганнях брали участь близько 80 учасників із 4 команд: Горностаївської; Великолепетиської; Верхньорогачицької та Нижньосірогозької громад. За результатами змагань серед наших учасників: ІІІ місце посіли: Крамаренко Дмитро (вагова категорія – 74 кг); Шмайда Іван (53 кг); Голобород Любов (63 кг). ІІ місце : Бурдюжа Валентина (63кг). І місця вибороли: Бурханов Ісмаїл (105 кг); Солоненко Наталя (84 кг); Отрохова Олександра (76 кг); Воропай Ольга (69 кг); Головьонкіна Вікторія (57 кг).

У загальнокомандному заліку: ІІІ місце посіла збірна команда Верхньорогачицької громади; ІІ місце – збірна команда Великолепетиської громади; І переможцем змагань стала збірна команда Нижньосірогозької громади. Завершились змагання урочистим нагородженням переможців, яким були вручені грамоти обласної Федерації пауерліфтингу, медалі та кубки. Підтримували бойовий дух юних спортсменів нашої збірної на змаганнях разом з тренерами - заступник селищного голови Сергій Дашковський та староста сіл селищної ради Віталій Кривчик.

Вітаємо юних спортсменів, тренерів та батьків талановитих спортсменів. Бажаємо нових перемог, удачі та міцного здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь