A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Вітання із професійним святом пацівників та ветеранів галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 21.03.2021 08:18
Кількість переглядів: 210

Шановні працівники та ветерани галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Прийміть щирі вітання із вашим професійним святом!

Робота, яку ви виконуєте - важка та відповідальна, оскільки є однією з найважливіших у житті кожного населеного пункту громади. Завдяки вашим працьовитим рукам підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, водопровідно-каналізаційного господарства та вивіз твердих побутових відходів. Попереду – нові справи, надання нових послуг, які комунальним підприємством «КОМСЕРВІС» будуть значно розширені: благоустрій населених пунктів, озеленення вулиць, тощо. Тож бажаю успіхів у нелегкій, але дуже потрібній діяльності! Звісно, враховуючи те, що житлово-комунальне господарство є однією з найскладніших галузей нашої громади, є багато проблем, які потребують вирішення, але впевнений, що лише спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду кращою! Дякую вам за таку нелегку, але вкрай необхідну працю та бажаю міцного здоров’я, доброго настрою, благополуччя вам і вашим родинам, добробуту і достатку, здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

З повагою, Голова селищної ради Дмитро Такаджи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь