A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Участь у турнірі з футзалу серед команд ветеранів, присвячений пам’яті футболістів Каховщини, який відбувся у місті Каховка

Дата: 22.03.2021 09:49
Кількість переглядів: 271

Фото без опису21 березня команда ветеранів футболу Нижньосірогозької громади змагалися за головний приз у традиційному турнірі з футзалу серед команд ветеранів, присвячений пам’яті футболістів Каховщини, який відбувся у місті Каховка.

У традиційному турнірі з футзалу приймали участь чотири команди з міст Каховка, Нова Каховка та з смт.Нижні Сірогози, Асканія Нова. Привітали учасників на урочистому відкритті: голова Каховської міської ради Віталій Немерець; начальник відділу у справах молоді та спорту Лідія Левчик та головний спеціаліст Відділу Сергій Кашулін.

Проходили змагання за коловою системою. За результатами проведених ігор було визначено переможців турніру та кращих гравців у складі кожної команди, яким були вручені Почесні грамоти, пам’ятні призи, а переможець турніру отримав кубок. Так, за підсумками змагань: IV місце посіла команда смт.Асканія Нова; ІІІ місце – збірна команда ветеранів Нижньосірогозької громади; ІІ місце – команда міста Нова Каховка; І переможцем турніру стала команда-господар міста Каховка, яка й отримала головний приз – кубок. Дякуємо команді ветеранів Нижньосірогозької громади за гарну гру! Кращим гравцем нашої команди було визначено Сергія Ружицького. Також у складі команди ветеранів Нижньосірогозької громади грали: Василь Філіпов; Олександр Балабан; Володимир Москаленко; Сергій Величко; Станіслав Чудновський; Олександр Кайфель; Ігор Піддубний; Юрій Шип.

Представником нашої команди виступав – Ігор Гладун. Вітаємо із здобутим почесним місцем, нагородами та бажаємо здоров’я, добробуту та нових перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь