A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведено профілактичний рейд по сім'ям

Дата: 26.03.2021 08:06
Кількість переглядів: 272

Фото без опису25 березня представниками відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та ювенальної превенції Генічеського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області проведено профілактичний рейд на території смт Нижні Сірогози.

Профілактичний захід – рейд проведено з метою своєчасного виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, жорстокого поводження з ними та перевірки умов проживання та виховання дітей в сім’ях.

Під час рейду обстежено 4 сім’ї, в яких проживає 7 дітей. Встановлено, що діти у 3 родинах проживають в задовільних умовах. Сім’ї забезпечені продуктами харчування, сезонним одягом та взуттям. У будинках тепло, життю дітей нічого не загрожує. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і створити належні умови

У одній родині на момент перевірки санітарно-гігієнічний стан будинку незадовільний. Продуктами харчування, сезонним одягом, взуттям, діти забезпечені в обмеженій кількості. З батьками проведено профілактичні бесіди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь