Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

За підсумками Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з мініфутболу серед аматорських команд 2021 року визначено переможців

Дата: 29.03.2021 09:16
Кількість переглядів: 264

Фото без описуУ лютому – березні 2021 року на майданчику зі штучним покриттям опорного закладу Нижньосірогозького ліцею було проведено І Відкритий чемпіонат Нижньосірогозької громади з міні-футболу (футзалу) серед аматорських команд 2021 року, в якому прийняли участь 8 команд-учасниць: 5 команд з Нижньосірогозької громади; 2 – з Іванівської та 1 – з Горностаївської.

Чемпіонат проходив в одне коло та складався з 7 турів. Всього було зіграно 28 матчів, під час яких забито 259 м’ячів.

За результатами проведених ігор було визначено призерів та головного переможця змагань. ІІІ місце посіла команда «Тарпан» (смт Нижні Сірогози); ІІ – «Смак» (смт Іванівка) і переможцем змагань стала команда «Хлібороб 1» (с.Нижні Торгаї). Традиційно організаційним комітетом було проведено опитування, згідно якого визначено кращих гравців чемпіонату. Відповідно до опитування, більшістю голосів кращими гравцями визначено: Воротар – Василь Філіпов («Тарпан»); Захисник – Ігор Гладун («Тарпан»); Захисник атакуючого плану – Сергій Ружицький («Тарпан»); Гравець – Євген Кураков («Хлібороб 1»); Бомбардир – Ігор Бездольний (28 м’ячів) («Хлібороб 1»).

На урочистому закритті, яке відбулося 27 березня на майданчику зі штучним покриттям опорного закладу Нижньосірогозького ліцею, команди призери та переможець були нагороджені пам’ятними кубками і грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради, гравці – медалями, кращі гравці – наградними статуетками.

Провели урочисте нагородження: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталя Вязова та відповідальний за організацію роботи з фізичної культури і спорту у Нижньосірогозькій громаді Ігор Гладун. Захід проводився з суворим дотриманням карантинних обмежень. Медичний супровід здійснювався медичною сестрою Іриною Кураковою.

Вітаємо переможців І Відкритого чемпіонату Нижньосірогозької громади з міні-футболу (футзалу) серед аматорських команд 2021 року.

Бажаємо нових перемог, незабутніх вражень від проведених ігор, неперевершених голів та головного – здоров’я!

Дякуємо представникам команд-учасниць, спонсорам, меценатам, гравцям, суддівській колегії у складі: Станіслава Чудновського; Олега Гладуна; Миколи Москаленка; Вадима Іванюка та медичному представнику Ірині Кураковій за допомогу в організації та проведенні даного чемпіонату, вболівальникам - за підтримку улюблених команд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь