A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

При Центрі надання соціальних послуг створено нові робочі місця

Дата: 30.03.2021 18:43
Кількість переглядів: 273

Фото без описуСьогодні у Нижньосірогозькій громаді було відкрито Центр надання соціальних послуг. Для гостей, які завітали на його відкриття: заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Шибаєва та директора Департаменту соціального розвитку обласної державної адміністрації Вікторії Рильської директор комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторія Кузнєцова провела екскурсію.

Зустріла гостей у новоствореній установі ввічлива та усміхнена адміністраторка Ольга Василенко. Вікторія Кузнєцова розповіла, що у медико-соціальній кімнаті працює незмінна медична сестра, готова у будь-який час поспішити на допомогу громадянам, які перебувають на обслуговувані Центру – Катерина Дєдух. Завжди майстерно зробить гарну зачіску у кімнаті перукарня – Валентина Русанова.

Також у Центрі функціонує кімната організації дозвілля і відпочинку, пральня, фізкультурно-оздоровча кімната. У майстерні з ремонту одягу, на новостворене робоче місце швачки працевлаштовано внутрішньо переміщену особу – одиноку матір з двома малолітніми дітьми – Тетяну Псурцеву. Фото без описуУ майстрню з ремонту взуття - особу з обмеженими фізичними можливостями – Віктора Шкробінця. У складі команди працюють робітники комплексної бригади з обслуговування будинків та інші спеціалісти за потребою. З 01 квітня Центром надання соціальних послуг впроваджується послуга «СОЦІАЛЬНОГО ТАКСІ». Водій - Василь Романенко.

За потребою та попереднім замовленням таку послугу зможуть отримати громадянами, які перебувають на обслуговуванні в установі. У перспективі, з метою вдосконалення та всебічного охоплення людей похилого віку соціальними послугами, планується створити «УНІВЕРСИТЕТ ІІІ ВІКУ», який включатиме декілька напрямків роботи: факультет комп’ютерної грамотності «Друга молодість, факультет «Чудове дозвілля» факультет «Секрети довголіття». Працівників Центру на Сірогозщині добре знають та поважають за людяність та професіоналізм. З радістю працюємо на благо громади. сподіваємось, що Центр надання соціальних послуг й надалі буде користуватися популярністю серед жителів громади, а покращення умов та розширення сфери послуг збільшить кількість відвідувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь