A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Заступник облдержадміністрації ознайомився з роботою КНП "Нижньосірогозька центральна лікарня"

Дата: 31.03.2021 15:31
Кількість переглядів: 303

Під час робочої поїздки до Нижньосірогозької територіальної громади заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Шибаєв та директор Департаменту соціального розвитку обласної державної адміністрації Вікторія Рильська разом з селищним головою Дмитром Такаджи відвідали комунальне некомерційне підприємство “Нижньосірогозька центральна лікарня» Нижньосірогозької селищної ради.

Фото без опису

Провів екскурсію лікарнею директор підприємства Геннадій Гомон, який зазначив, що у складі лікарні працюють: приймально-діагностичне; дитяче; терапевтичне та загально-хірургічне відділення з гінекологічними ліжками; клініко-діагностична лабораторія; Нижньосірогозька підстанція Херсонського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини. Він розповів про заходи, які були проведені для зміцнення матеріально-технічної бази лікарні.

А саме, про: капітальний ремонт загально хірургічного відділення із двома операційними; капітальний ремонт рентгенологічного кабінету; ремонт та оснащення двох палат приймально-діагностичного відділення, із створенням у його складі палати інтенсивної терапії; капітальний ремонт підлоги поліклінічного відділення. На даний час в лікарні завершуються роботи по облаштуванню санвузла та пандуса для вільного доступу людей з обмеженими можливостями.

Фото без опису

Керівник закладу пояснив, що на базі загально хірургічного відділення функціонує блок палат інтенсивної терапії з окремо виділеним постом анестезисток, оснащений апаратами для штучної вентиляції легень, моніторами, інфузійними насосами, кисневим концентратором, дефібрилятором, набором медикаментів для невідкладної допомоги, які дають змогу довго підтримувати життєво-важливі функції хворого при термінальних станах та продемонстрував гостям одну із таких палат. Спілкуючись з заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Шибаєвим, Геннадій Гомон зауважив, що щорічно в стаціонарі отримують допомогу понад 4 тис. хворих громади та інших населених пунктів. У відділеннях хворі отримують медичну допомогу з впровадженням нових методик діагностики та лікування, йде оновлення апаратури.

Складовою лікарні є приймально-діагностичне відділення, яке утворилося шляхом реорганізації та реконструкції приймального та інфекційного відділень. На сьогоднішній день – це сучасне оновлене, забезпечене всім необхідним обладнанням, набором медикаментів, відділення, з палатою інтенсивної терапії, де є змога надати допомогу з перших хвилин надходження в стаціонар в невідкладних станах пацієнтам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь