A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Директор КНП «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» розповіла про заходи, які здійснюються по виявленню коронавірусної інфекції та про проведення щеплень жителів громади

Дата: 31.03.2021 16:20
Кількість переглядів: 256

Вчора, 30 березня, директор комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Непомняща розповіла заступнику голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Шибаєву та директору Департаменту соціального розвитку обласної державної адміністрації Вікторії Рильській, під час екскурсії Центром, про заходи, які здійснюються по виявленню коронавірусної інфекції та про проведення щеплень жителів громади.

Фото без опису

Вона представила увазі гостей кабінет щеплень від COVID-19, в якому медичними працівниками Центру та мобільними медичними бригадами проводяться щеплення жителям громади згідно Дорожньої карти. Розповіла про проведені ремонтні роботи у закладі для покращення умов праці персоналу та перебування пацієнтів. Показала нещодавно облаштований для людей з обмеженими можливостями санвузол та пандус.

Фото без опису

Крім того, директор Центру ознайомила гостей з основним напрямком діяльності закладу та його структурою. На сьогоднішній день в структурі КНП «Нижньосірогозький ЦПМСД» шість амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Також в громаді працюють 13 фельдшерських пунктів та 1 фельдшерсько – акушерський пункт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь