A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

05 квітня селищний голова Дмитро Такаджи розпочав робочий тиждень з проведення ряду нарад з керівниками відділів селищної ради та організацій, які функціонують на території громади.

Дата: 06.04.2021 13:47
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

Обговорили стан виконання попередніх доручень, плани по виконанню невиконаних завдань та роботу, яку необхідно провести першочергово.

Серед обговорених питань: ситуація на Сірогозщині з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 та заходи, які запроваджено для протидії вірусу, участь представників громади у навчаннях з територіальної оборони та в акції «Greening of the Planet». Селищною радою підписано меморандум з головою Благодійної організації “Благодійний фонд “Озеленення України”  про співробітництво. Метою акції є масштабне озеленення планети та привернення уваги до найбільшої проблеми століття – глобальної зміни клімату. Акцію планується провести 10 квітня 2021 року. Тож у ході наради обговорили організаційні питання: місце висадки дерев, забезпечення необхідної кількості посадкового матеріалу у відповідності до умов участі у Акції, забезпечення підвозу учасників Акції до місця висадки дерев та технічної води.

Також у ході однієї з нарад Дмитро Такаджи подякував керівнику відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Інні Пашко та директору комунальної установи «Нижньосірогозький Центр надання соціальних послуг» Вікторії Кузнєцовій за проведену роботу по організації відкриття Центру. Зауважив на необхідності задіяння у повній мірі всіх спеціалізованих кімнат та майстерень по залученню якомога більшої кількості громадян, які перебувають на обслуговувані Центру. Крім того, обговорили можливість залучення до роботи дитячого реабілітолога та  спеціаліста для реалізації програми «ІІІ тисячоліття», у ході якої планується впровадити курси з навчання комп’ютерної грамотності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь