A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Наближення надання адміністративних послуг до мешканців громади – один з головних принципів селищної ради

Дата: 07.04.2021 16:51
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

У рамках конкурсу місцевих ініціатив проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в Херсонській області», що реалізовується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в партнерстві з Херсонською обласною державною адміністрацією сьогодні відділ Центр надання адміністративних послуг Нижньосірогозької селищної ради отримав робочу станцію для оформлення та видачі жителям  Херсонської області паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорта громадянина України у вигляді ID- картки.

Реалізація зазначеного проєкту та монтаж апаратного комплексу відбувається за кошти ПРООН, на засадах співфінансування ініціативи згідно розподілу часток, де участь селищної ради полягає у підключенні послуг з організації каналу конфіденційного зв’язку в мережі Національної системи та створення комплексної системи захисту інформації Державним підприємством «Українські спеціальні системи».

Представники Херсонської обласної державної адміністрації та безпосередньо  Управління інформаційних технологій облдержадміністрації  тримали на особистому контролі весь  процес реалізації проєкту, проявляючи всіляку підтримку та зацікавленість в його результаті.  

Окремо дякуємо начальнику відділу цифрових послуг обласної державної адміністрації Павлу КУЛИКУ, який допоміг реалізувати зазначений проєкт у нашій громаді.

Отримання та встановлення спеціалізованого  обладнання у відділі «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради значно розширить види адміністративних послуг населенню. Незабаром тут можна буде оформити  паспорт громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорт громадянина України у вигляді ID- картки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь