A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Взяли участь у позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 07.04.2021 21:42
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

07 квітня селищний голова Дмитро Такаджи разом з заступниками та керівниками відділів, старостами сіл  селищної ради взяли участь у позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир у режимі онлайн-конференції.

У ході розгляду питань порядку денного обговорили: стан епідемічної ситуації в області; щодо запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Скадовського, Генічеського та Херсонського районів, а також Верхньорогачицької територіальної громади; про заборону перебування на стадіонах громадянам (вболівальникам) під час підготовки та проведення футбольних матчів.

Під час засідання комісії зауважено, що за останню добу в області зафіксовано 294 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Тож наразі в області 25 778 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Показник захворюваності на COVID-19 по області становить 255 випадків на 100 тис. населення. Херсонщина – єдина область в Україні, яка наразі в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. Були використані вакцини від коронавірусу відповідно до плану вакцинації: усі, хто виявив бажання щепитися у рамках першого етапу вакцинації, - щеплені, триває другий етап щеплення. Також в області посилено роботу COVID-патрулів.

Крім того, у ході роботи комісії розглянули питання про: затвердження Регіонального плану дій з готовності до криз та управління ризиками з питань безпеки вакцини, програми вакцинації у Херсонській області та ситуацію, що склалася із масовою загибеллю птахів у межах біосферного заповідника «Асканія-Нова» та вжиті заходи реагування.

У зв’язку новими випадками загибелі птахів на Херсонщині внаслідок отруєння хімічними засобами захисту рослин птахів, у тому числі представників червонокнижного виду, обговорили заходи з обмеження застосування в області препаратів з діючою речовиною бродіфакуму та необхідність дотримання сільгосптоваровиробниками правил утилізації протруєного зерна, що використовувалося для боротьби з гризунами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь