A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

10 квітня Нижньосірогозька громада зробить свій внесок в Озеленення Планети

Дата: 08.04.2021 11:46
Кількість переглядів: 179

Фото без опису10 квітня більш ніж 100 країн об’єднаються навколо української еко-ініціативи з озеленення планети. Планується висадження 1 000 000 дерев за одну добу у рамках глобального екологічного проєкту “Озеленення планети”.

Минулого року Сірогозщина активно долучилась до проєкту Озеленення України, за час якого висадили більше 2 тисяч дерев у населених пунктах Сірогозщини. Цього року 10 квітня відбудеться акція «Greening of the Planet». Висадки дерев пройдуть не лише в Україні, а й у 100 країнах світу. Долучаються майже всі країни Європи, а також Сполучені Штати Америки, Китай, Південна Корея. Учасники акції висадять 1 мільйон дерев за 1 добу у різних куточках світу. Організатором глобальної екологічної акції «Greening of the Planet» є український Благодійний фонд «Озеленення України».

Цього року акція відбувається за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства закордонних справ України / MFA of Ukraine, Державного агентства лісових ресурсів України. Мета проекту – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами.

Долучитись до глобальної екоініціативи «Озеленення Планети» може кожна людина, а також компанії, підприємства, організації, політики, блогери і всі люди, які хочуть, щоб наша планета була свіжою, чистою та з гарним майбутнім, таким плацдармом, де можна жити, творити, розвиватися і робити прекрасні речі. Приєднуйтесь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь