A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У Нижньосірогозькому центрі надання соціальних послуг відбулась зустріч з батьками, які мають дітей з інвалідністю

Дата: 08.04.2021 15:50
Кількість переглядів: 312

Сьогодні на базі комунального закладу «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» була проведена зустріч з батьками, які мають дітей з інвалідністю. На заході також були присутні: голова правління товариства інвалідів «Оберіг» Раїса НЯЙКО та член правління Валентина ТЕСЛЯР. Директор центру Вікторія КУЗНЄЦОВА розповіла присутнім про створення на базі центру «Кімнати денного перебування дітей з обмеженими фізичними можливостями», де із залученням логопеда та психолога із числа волонтерів надаватимуться послуги дітям з інвалідністю та їхнім батькам. Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності Людмила ТКАЧЕНКО повідомила, що у другій половині травня планується запросити спеціалістів з Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю для надання послуг з реабілітації на базі центру надання соціальних послуг протягом 10 календарних днів. Так, діти з інвалідністю зможуть пройти необхідну реабілітацію без виїзду їх в обласний центр. Виїзна бригада складається з трьох спеціалістів: логопеда-дефектолога та двох фізичних реабілітологів. Батьків дуже зацікавила ця інформація, бо інколи важко знайти час та фінансові можливості, покинути родину для забезпечення супроводу дитини у м.Херсон на довгий час. Встановлено графік роботи кімнати денного перебування дітей з обмеженими фізичними можливостями у вівторок та четвер з 9-00 год. до 12-00 год.

Разом з цим, присутнім було надано інформацію про соціальні послуги, що надаються центром, а саме: швачки, майстра з ремонту взуття, медичної сестри, масажиста, перукаря, з прання білизни тощо.

Присутнім дуже сподобались умови, створені у центрі надання соціальних послуг для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Запрошуємо скористатися послугами центру за адресою: смт Нижні Сірогози, вул. Незалежності, 14, телефон для довідок (066)1856577.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь