A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

В режимі онлайн-конференції провели нараду зі старостами сіл

Дата: 09.04.2021 09:33
Кількість переглядів: 352

08 квітня Селищний голова Дмитро Такаджи разом з заступниками в режимі онлайн-конференції провели нараду зі старостами сіл.

Розпочали нараду з обговорення карантинних обмежень, які необхідно запровадити на території населених пунктів з метою запобігання розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 та ведення суворого контролю на території старостинських округів за їх дотриманням. Ми повинні вжити всі необхідні заходи, щоб не дати коронавірусній хворобі поширюватися, адже від цього залежить життя і здоров’я жителів нашої громади.

Під час наради звернули увагу старост сіл, що 10 квітня жителі Сірогозщини планують долучитися до акції «Greening of the Planet». Тож з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 всі заходи акції необхідно проводити з суворим дотриманням усіх карантинних обмежень: розподілити ділянки, за якими закріпити по 5 чоловік; забезпечити учасників акції антисептичними засобами, рукавичками та масками.

У ході наради розглянули проблемні питання, які виникають під час роботи на території старостинських округів у зв’язку з реорганізацією сільських комунальних підприємств. З настанням весни сільсгосптоваровиробниками активно ведуться польові роботи. Тож з товариствами та фермерськими господарствами  необхідно перезаключити договора на подачу води. Обговорили порядок ведення обліку поданої води та розрахунків за поданий об’єм.

Особливу увагу приділили кадровому забезпеченню старостатів працівниками з  благоустрою. Також розглянули питання по забезпеченню технікою філій комунального підприємства «КОМСЕРВІС», які будуть функціонувати на території старостинських округів. На сьогодні в наявності лише один трактор у селі Нижні Торгаї. Для забезпечення всіх філій технікою на даний час проводиться відкриті торги по закупівлі тракторів. Незабаром буде придбана дана техніка та всі старостинські округи будуть повною мірою укомплектовані тракторами та працівниками для проведення робіт з благоустрою. У подальшому планується придбання й іншої спеціалізованої техніки, матеріалів та технічних  засобів для забезпечення надання комунальних послуг на території всіх населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь