A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Завершені роботи по відновленню тротуару

Дата: 09.04.2021 14:06
Кількість переглядів: 358

Сьогодні завершено роботи по відновленню тротуару біля комунальної установи "Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг", який з’єднує вулиці  Садова та Незалежності.

З понеділка бригадою з благоустрою селищної ради проводились роботи по відновленню бордюрів, зруйнованих у вихідні. Після чого, працівниками  філії  «Нижньосірогозький Райавтодор» здійснено підготовчі роботи. І вже сьогодні роботи по укладці асфальтобетонного покриття повністю завершені.

Автомобільні дороги, тротуари та інші елементи дорожнього покриття, які пролягають у межах Нижньосірогозької селищної територіальної громади, знаходяться у вкрай незадовільному стані. Їх стан впливає  на якість перевезення пасажирів і вантажів, рівень безпеки громадян та дорожнього руху тощо. Для вирішення даної проблеми селищною радою  розроблено програму розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури та підвищення організації безпеки дорожнього руху в населених пунктах Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки.

Заходами програми передбачається здійснити капітальний та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення, місцевого значення, вулиць та доріг комунальної форми власності, виготовлення проєктно-кошторисної документації, експертного звіту, в тому числі як співфінансування, експлуатаційне утримання доріг загального користування місцевого значення, у тому числі зимове утримання, покіс узбіч, а також  прокладання тротуарів, пішохідних доріжок, облаштування пристроїв примусового зниження швидкості транспортних засобів,  стоянок автомобільного транспорту, встановлення засобів відеоспостереження, дорожніх знаків, пішохідних переходів, тощо.

Сподіваємось, що поступово нам вдасться значно покращити стан доріг, тротуарів, пішохідних доріжок та інших елементів дорожнього покриття, що забезпечуватиме безпеку дорожнього руху в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь