Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Фахівці із соціальної роботи розпочали обстеження сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах у старостинських округах

Дата: 12.04.2021 16:51
Кількість переглядів: 925

У двох старостинських округах Нижньосірогозької селищної територіальної громади розпочали свою роботу фахівці із соціальної роботи відділення соціальної роботи комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Фото без описуБезгінова Анастасія Юріївна  - фахівець із соціальної роботи сіл Новоолександрівка, Верхні Сірогози, селища Сірогози Нижньосірогозької селищної ради.

 

 

 

 

Фото без описуОстапенко Ольга Василівна - фахівець із соціальної роботи сіл Першопокровка, Анатолівка, Богданівка, Дем’янівка, Догмарівка, Косаківка, Новопетрівка Нижньосірогозької селищної ради. 

 

 

 

Місцеві старости, Сергій ДЄЄВ та Євген ВАСИЛЬЧЕНКО, потурбувалися про забезпечення спеціалістів комфортними умовами для роботи.

Перший день роботи приніс очікуваний результат – оперативне реагування на повідомлення не байдужих громадян про зловживання алкоголем батьками неповнолітніх дітей. За результатами виїзду матір попереджено про відповідальність за неналежне  виконання батьківських обов’язків.

Одночасно відвідано 4 сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах. Особливу увагу приділяли  питанню відвідування дитячих садочків та дистанційному навчанню у школі.

У всіх 4 родинах виявлено порушення прав дітей, особливо щодо належних умов проживання. Батькам надано тиждень для наведення ладу в помешканнях.

Здійснено 2 перевірки цільового використання коштів одноразової державної допомоги при народженні дитини. Фактів нецільового використання зазначених коштів не виявлено.

Треба зазначити, що вказані дії були проведені спільно з місцевими «шерифами», Володимиром  ШУМАКОМ та Петром ЗДОРОВЦЕМ. Не вперше вони своїм втручанням допомагають вчасно попередити або вирішити складні життєві ситуації мешканців населених пунктів нашої селищної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь