A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Шановні громадяни, на яких поширюється дія Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо-переміщених осіб» (ВПО)

Дата: 13.04.2021 14:28
Кількість переглядів: 208

Херсонське регіональне управління Держмолодьжитла інформує Вас про наступне

Фото без описуУ разі, якщо Ви та Ваша родина потребують на законних підставах  поліпшення житлових умов, пропонуємо Вам взяти участь у Проекті пільгового державного кредитування на придбання житла ВПО згідно умов, зазначених в Постанові КМУ від 27.11.2019 р. № 980.

На реалізацію цього Проекту Німецьким Банком розвитку KFW в рамках Німецького фінансового співробітництва з Україною у 2021 році буде надано грант в сумі 25,5 млн.євро.

В теперішній час завершується опрацювання механізму реалізації забезпечення житлом ВПО та критеріїв розподілу цих коштів між регіонами України, основним з яких буде – кількість зареєстрованих у регіональному управлінні Держмолодьжитла заяв від бажаючих взяти участь у проекті.

Оскільки, станом на 01.04.2021 р., в Херсонському регіональному управління Держмолодьжитла зареєстровано 54 заяви від ВПО, цього вкрай недостатньо щоб розраховувати на отримання коштів на цей проект. Для цього принаймні необхідно збільшити кількість зареєстрованих учасників в декілька разів.

З огляду на зазначене, запрошуємо всіх внутрішньо переміщених осіб які проживають на Херсонщині та мають бажання за підтримки Держави та Уряду Німеччини вирішити свої житлові проблеми, ознайомитись з умовами участі в цьому проекті та зареєструватись на офіційному Сайті Держмолодьжитла (http://www.khn.molod-kredit.gov.ua/).

Додаткову інформацію можна отримати в Херсонському регіональному управлінні Держмолодьжитла за тел..43-04-45 (контактна особа -  Шорнік Ольга Борисівна) .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь