A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні провели зустріч з представниками ТОВ «Херсонземпроєкт»

Дата: 15.04.2021 17:45
Кількість переглядів: 210

Фото без описуДиректор ТОВ Андрій Романча  розповів про переваги використання геоінформаційної системи громади. Поділився набутим  досвідом під час участі в Програмі «U-LEAD з Європою». Презентував геоінформаційну систему громади як ефективний інструмент контролю за ефективним використанням земельних ресурсів на території громади. Документація із просторового планування на місцевому рівні  розробляється з урахуванням відомостей Державного земельного кадастру на актуалізованій картографічній основі у цифровій формі в державній системі координат у формі електронних документів, що містять базові і тематичні геопросторові дані.Фото без опису

Приємною несподіванкою виявився сюрприз від гостей, які подарували карту Нижньосірогозької об’єднаної територіальної громади.

У ході зустрічі Андрій Романча  розповів й про інші послуги, які надаються товариством. Це і розробка землевпорядної документації, проведення топографо-геодезичних робіт, розробка містобудівної документації, проведення інвентаризації земель та нормативної грошової оцінки.

Ведення земельного кадастру на місцевому рівні дозволить ефективно управляти земельними ресурсами територіальної громади, контролювати плату за землю, планувати довгостроковий розвиток територій, залучати інвесторів, створювати умови для розвитку економіки та загалом зробить громаду господарем на своїй землі.

Зважаючи на актуальність теми - домовились про подальшу співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь