Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Здійснено черговий профілактичний рейд по сім'ям

Дата: 16.04.2021 10:49
Кількість переглядів: 713

Фото без опису15 квітня з  метою забезпечення прав дітей в умовах карантинних заходів  та виявлення фактів неналежного виконання батьківських обов’язків завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей  відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО спільно з старшим дільничним офіцером поліції, майором поліції Євгеном ПРОСКУРНЯКОМ та представниками комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Оленою ГЕРАСІМОВОЮ, та Інною ГАНЖОЮ перевірено умови проживання 16 дітей в 6 сім'ях  на території смт Нижні Сірогози та сіл Нижні Торгаї, Степне. 

Фото без описуПід час рейду здійснено перевірку виконання батьківських обов’язків, умов проживання та утримання дітей в сім’ях. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності забезпечення належного догляду за дітьми, створення належних умов для їх проживання. Доведено до відома батьків підстави настання адміністративної та кримінальної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

В 2 родинах здійснено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини. Фактів нецільового використання коштів не виявлено.

Окрім того, перевірено родину, де виник спір між  батьками щодо визначення місця проживання дитини. З обома батьками проведені бесіди та  надано їм роз’яснення з даного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь