A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Забезпечення прав дітей під час проведення карантинних заходів в умовах пандемії

Дата: 19.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 165

Про вжиття заходів з попередження аварій на території Херсонської області; підготовку надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі; реалізацію інвестиційних проєктів за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році інфекцією говорили сьогодні під час обласної селекторної наради, в якій селищний голова Дмитро Такаджи разом з іншими представниками громади взяли участь в онлайн-режимі.

Розпочав нараду голова обласної державної адміністрації Сергій Козир за традицією з епідемічної ситуації, запобігання поширенню на території області коронавірусної хвороби та забезпечення прав дітей під час проведення карантинних заходів в умовах пандемії, спричиненої коронавірусною.

Як наголосила начальниця служби у справах дітей облдержадміністрації Людмила Афанасьєва: в області проживають майже 200 тисяч дітей, з них на обліку служб у справах дітей Херсонщини перебувають 2695 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Наразі у 42-х із 49-ти громад створено служби у справах дітей, які опікуються питаннями соціального захисту дітей.

На території Нижньосірогозької громади спеціалістами відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей селищної ради з метою виявлення неналежного виконання батьками батьківських обов’язків, попередження домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми з початку 2021 року проведено 31 перевірку сімей з дітьми, у тому числі сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Загалом перевірено 26 сімей, у яких виховується 65 дітей. З батьками проведено роз’яснювальні бесіди щодо дотримання правил індивідуального захисту, яких необхідно дотримуватись для убезпечення від зараження коронавірусною хворобою, недопущення, під час дії карантинних обмежень, перебування дітей на вулиці, на дитячих, спортивних майданчиках та в інших громадських місцях.

Шановні жителі громади дотримуватись карантинних заходів: надягайте маску, дотримуйтеся дистанції, користуйтеся антисептиком! Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь