A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Директор Центру надання соціальних послуг ознайомилася зі створеними умовами у Відділенні постійного проживання

Дата: 20.04.2021 16:34
Кількість переглядів: 323

Фото без описуДиректор комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторія КУЗНЄЦОВА відвідала відділення постійного проживання/перебування та соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у селі Першопокровка,  щоб ознайомитися з умовами проживання там осіб похилого віку та інвалідів.

Наразі до вказаного відділення влаштовано 10 осіб, з них 1 чоловіка на платній основі. За проживаючими у відділенні на чолі з медичною сестрою Валентиною БІДНОЮ здійснюють цілодобовий догляд 4 молодші медичні сестри. Чотири рази на день смачно годують підопічних 2 кухарів, за чистотою і станом постільної білизни та одягу стежить оператор з прання та ремонту білизни, за ведення господарства (опалення, прибирання прилеглої території, дрібний поточний ремонт тощо) відповідає соціальний робітник.Фото без опису

Загалом, умови проживання у відділенні задовільні, у кімнатах чисто та затишно, особи забезпечені усім необхідним. Завдяки спонсорській допомозі родини Володимира та Тетяни НИШПОРИ минулого року була придбана пральна машина на 10 кг. білизни та нове облаштування для кухні (сучасні стелажі, полиці та столи з спеціальної нержавіючої сталі). А благодійники з Нідерландів забезпечили відділення необхідними меблями та інвентарем: ліжками, шафами, кріслами, столами для їдальні, ковдрами тощо.

Адміністрацією центру надання соціальних послуг ведеться постійна робота з покращення умов перебування осіб у відділенні постійного проживання/перебування та соціально-психологічної реабілітації дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь