A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Дзюдо – це не просто спорт чи гра, зюдо – це «добро заради добра»

Дата: 21.04.2021 15:26
Кількість переглядів: 312

Фото без опису4 квітня вихованці  спортивної громадської організації Нижньосірогозької селищної федерації спортивного бойового самбо та дзюдо (президент федерації Овчаров Сергій) взяли участь у відкритому обласному чемпіонаті з дзюдо, який проходив у місті Херсон. Ми маємо потужний потенціал дітей, які хочуть займатися цим видом спорту.

    Понад 70 спортсменів зі всієї Херсонської області показували свою бойову майстерність. Змагання проходили в напруженій боротьбі, адже кожен спортсмен намагався якнайкраще показати свої вміння, навички та отримати гарні результати у фіналі.

За підсумками проведеного чемпіонату дзюдоїсти Вільненського ліцею отримали дипломи та медалі за зайняті призові місця:Фото без опису

 І місце – Лях Віра, Метель Аліна, Григорян Ельвіра;

ІІ місце – Ковач Андрій;

ІІ місце – Ісмаїлов Кібар.

Надкерничний Святослав та Тамазов Мурат нагороджені Дипломом за волю до перемоги в чемпіонаті Херсонської області з дзюдо серед юнаків 2010,2011 року народження у своїй ваговій категорії.

      Фото без описуУ скарбничці нашої команди вже є здобуток: Гериш Артем здобув ІІІ місце в чемпіонаті Херсонської області з дзюдо, який пройшов 6 березня 2021 року.

   Команду до змагань готував тренер Вільненського осередку  Нижньосірогозької селищної федерації спортивно бойового самбо та дзюдо Овчаров Сергій Сергійович. Фото без опису

Вільненський осередок з дзюдо і самбо висловлює слова вдячності директору ліцею Джеліпу Віталію Івановичу за допомогу у створенні умов для тренувань спортсменів, підтримку, сприяння розвитку дитячого дзюдо в Нижньосірогозькій громаді.

Окрема подяка батькам спортсменів, які підтримують своїх дітей у прагненні займатися таким видом спорту. Вони допомогли організувати транспорт   для  поїздки на чемпіонатобласті з дзюдо в м. Херсон. Це ще раз доводить, що співпраця  тренера з батьками дуже важлива у розвитку дитячого спорту.

  • Адже дітям важливо знати, що їх підтримують, люблять незалежно від того, отримали вони перемогу чи ні. Так вони зможуть пережити будь-які падіння, відновити сили, повернутись після поразки до перемоги,- вважають батьки юних спортсменів.

Щиро вітаємо наших ліцеїстів  з досягненнями  та бажаємо подальших успіхів та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь