Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Роз’яснення стосовно підключення електропостачання до встановленого наприкінці 2020 року вуличного освітлення

Дата: 22.04.2021 11:11
Кількість переглядів: 292

Фото без описуШановні мешканці громади, зокрема, жителі сіл: Дем’янівка; Донцове; Степне; Сірогози.

Надаємо роз’яснення стосовно ситуації, яка склалася на сьогоднішній день відносно         підключення електропостачання вуличного освітлення вулиць, встановленого наприкінці 2020 року.

Реалізація даних проєктів розпочата колишніми сільськими головами.  Рішеннями сесій сільських рад були виділені кошти на виготовлення проектно-кошторисних документацій та проведення робіт по встановленню  вуличного освітлення вулиць населених пунктів. Виконавець робіт, з яким було заключено договір на їх виконання, здійснив монтажні роботи з освітлення всупереч чинного законодавства. Сільські голови не подали до Державної архітектурно-будівельної інспекції повідомлення про початок виконання будівельних робіт та не отримали декларацію про готовність до експлуатації об’єкта  після завершення монтажних робіт.

У зв’язку з проведенням робіт без відповідних дозвільних документів на даний час виникли проблеми з укладанням договорів з АТ «Херсонобленерго» на надання послуг з розподілу електричної енергії та подання заявок на визначення Херсонською енергопостачальною кампанією точок приєднання та підключення електроенергії АТ «Херсонобленерго».

Дані порушення були виявлені під час складання передавальних актів сільськими радами селищній раді.

Виправляючи ситуацію, на даний час відділом житлово-комунального господарства селищної ради проводиться робота по оформленню всіх необхідних погоджувальних документів та поданню  заяв до АТ «Херсонобленерго» для укладання договорів про надання послуг з розподілу електричної енергії.

Тож незабаром освітлення у населених пунктах, в яких змонтовані лінії електропередач і не функціонують, питання по підключенню електропостачання буде вирішено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь