A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Вчимо соціальних працівників.

Дата: 22.04.2021 16:06
Кількість переглядів: 326

Фото без описуНа базі КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» було проведено 2 навчання соціальних робітників у мікрогрупах, на яких директором центру Вікторія КУЗНЄЦОВА було наголошино на обов’язковому дотриманні вимог щодо недопущення поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусною інфекцією COVID-19. Соціальні робітники повідомили, що 8 обслуговуваних осіб виявили бажання провакцинуватися.Фото без опису

Фахівець із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольга ВАСИЛЕНКО ознайомила присутніх з вимогами до заповнення документації, наголосила на необхідності переукладання договорів про надання соціальних послуг у зв’язку з реорганізацією установи.

Такожі було відпрацьовано хронометраж робочого часу соціальних робітників для надання певних видів послуг, та обговоренно питання Фото без описузалучення вразливих верств населення до користування разовими платними соціальними послугами. Проведено бесіду з соціальними робітниками про недопущення складування сміття в неналежному місці та спалювання його під час надання послуг, адже недотримання даних норм несе за собою адміністративну відповідальність.

Разом з цим присутнім надана інформація щодо для подальшого розповсюдження серед обслуговуваних осіб перелік послуг КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» на платній/пільговій та безоплатній основі, а саме: медичної сестри, інструктора з трудової адаптації, швачки, перукаря, майстра з ремонту взуття, прання білизни, «Соціального таксі».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь