A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Володимир та Тетяна НИШПОРИ придбавши 7 сучасних функціональних ліжок та 1 каталку на колесах для літніх людей.

Дата: 23.04.2021 17:15
Кількість переглядів: 554

Фото без описуСьогоднішній ранок у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» у с. Першопокровка розпочався з приємної несподіванки! Працівники і мешканці  цього відділення із захватом спостерігали, як із автомобіля вивантажують функціональні ліжка.

Володимир та Тетяна НИШПОРИ зробили великий сюрприз, придбавши 7 сучасних функціональних ліжок та 1 каталку на колесах для літніх людей.

Це дуже доречна покупка для відділення, адже функціональне ліжко – це справжня знахідка для людини похилого віку, яка, наприклад, протягом тривалого часу повинна дотримуватися постільного режиму, людині з тимчасовими або постійно обмежуваними можливостями, людині, що зіткнулася з проблемами фізичної малорухомості, нездатності самостійно пересуватися або навіть міняти положення тіла в ліжку. А таке ліжко дозволяє надавати людині різного положення. Між іншим, ліжок із діапазоном налаштувань, які дозволяють особі прийняти максимально комфортне і фізіологічно правильне положення тіла, до цього часу у відділенні ще не було.

Минулого тижня Тетяна НИШПОРА відвідала відділення з метою вивчення потреб його мешканців, що робить систематично, бо має велике співчутливе серце і вже декілька років за власної ініціативи намагається зробити усе для того, аби покращити умови проживання стареньких одиноких людей.  Жінка сама запропонувала облаштувати спальні місця новими зручними функціональними ліжками, а от каталка стала справжнім приємним сюрпризом!

Нові ліжка вже розпакували, застелили та розмістили на них мешканців, що не можуть самостійно пересуватися. Їхній радості немає меж! Щасливі обличчя кажуть самі за себе!

Доземно вклоняємося родині Тетяни Миколаївни та Володимира Васильовича НИШПОРИ за такий гарний та корисний подарунок!  Успіхів Вам на трудовій ниві і всіляких гараздів у житті.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь