A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

До травневих свят у селищі Нижні Сірогози наводиться лад у парковій зоні та на прилеглих територіях біля комунальних установ, організацій, торгових закладів.

Дата: 23.04.2021 17:17
Кількість переглядів: 331

Фото без описуЗ ранку працівниками з благоустрою селищної ради здійснювалися роботи з висадки дерев, покосу  трави та наведення порядку.

Колектив комунального закладу "Нижньосірогозька школа естетичного виховання" наводили лад у парку біля пам'ятного знаку "Скорботна мати", комунального закладу "Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги" біля медичного закладу, а працівники дошкільного навчального закладу у повному складі долучилися до вапнування бордюрів, дерев та огорожі на території дитячого садка.

Злагоджено та організовано колектив опорного закладу Нижньосірогозького ліцею під керівництвом директора Ольги Клочко сьогодні проводив роботи з благоустрою території.

Чітко розподілені завдання: жінки красили лавочки та перила, білили бордюри та дерева, підмітали двір; у той час чоловіча частина колективу ліквідовувала більш глобальну проблему: займалася заміною труби у стічній каналізаційній системі.

Результатом вмілого керування та дружнього колективу є охайна та доглянута школа і вся прилегла територія.

Селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками також взяли активну участь у генеральному прибиранні.

Долучились до наведення чистоти у центрі та на околицях селища Нижні Сірогози і всі комунальні установи, відділи та працівники з благоустрою селищної ради.

На відведених ділянках здійснили покіс та прибирання трави, підмітання вулиць та вапнування дерев, бордюрів і парканів.

Приємно, що місцеві підприємці та працівники закладів торгівлі прийняли активну участь у прибиранні прилеглих територій.

Дякуємо всім за участь: працівникам комунальних установ, селищної ради, підприємств та організацій, що функціонують на території селищної ради, підприємцям, працівникам торгівлі та всім, хто долучився до роботи.

Набагато приємніше пройтися вулицями селища коли у ньому чисто. Шановні мешканці громади дотримуйтеся правил благоустрою та підтримуйте порядок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь