A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Інформацію про соціально-економічний розвиток Нижньосірогозької громади буде занесено до геоінформаційної системи Херсонської області

Дата: 27.04.2021 17:17
Кількість переглядів: 210

Фото без описуУ межах розробки геоінформаційної системи Херсонської області Управлінням з питань децентралізації та розвитку громад Херсонської обласної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Товариство «Товариство дослідників  України» здійснюється збір інформації щодо соціально-економічного розвитку територіальних громад області для наповнення геоінформаційної системи. Це пілотнй проєкт, який на даний час реалізується саме на Херсонщині, до того ж безкоштовно. Всі територіальні громади області знаходяться у рівних умовах.

Тож, для експертної підтримки реалізації проєкту на етапі підготовки геоінформаційної системи, щодня представниками даних організацій здійснюються робочі виїзди до територіальних громад області. Сьогодні експерти завітали до Нижньосірогозької селищної територіальної громади.

Під час робочого візиту ними здійснено візуальний огляд інфраструктури у центрі громади, презентовано проєкт та стан його реалізації, обговорено проблеми та перспективи Нижньосірогозької громади.

У ході спілкування дійшли згоди про подальшу співпрацю. Ми зацікавлені у внесенні всіх можливих даних про нашу громаду до геоінформаційної системи. Адже грамотно використовуючи всю наявну інформацію можливо визначати проблеми та прораховувати перспективи розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь