A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

25 питань розглянуто під час засідання постійної комісії з  питань  планування, бюджету і фінансів, яке відбулось 27 квітня.

Дата: 28.04.2021 11:55
Кількість переглядів: 232

Фото без описуНайбільш бурхливим було обговорення під час розгляду питань, які стосувалися проведенню робіт з благоустрою у населених пунктах територіальної громади та роботи комунального підприємства «КОМСЕРВІС».

Вже з 01 травня КП «КОМСЕРВІС» розпочне повноцінно функціонувати. Сільські комунальні підприємства припинять свою роботу, шляхом приєднання до єдиного комунального підприємства громади.

Визначились зі структурою підприємства, штатна чисельність якого попередньо становить 86 одиниць. До структури входять: водії, машиністи екскаватора та бульдозера; трактористи, слюсарі-ремонтники, електромонтери та електрогазозварювальники; чотири виробничі підрозділи Нижньосірогозького комунального підприємства «КОМСЕРВІС» - Новоолександрівський, Першопокровський, Нижньоторгаївський і Вільненський.

Для проведення робіт з благоустрою на територіях сіл, у кожному виробничому підрозділі будуть працювати робітники з благоустрою, які з метою підтримки комунального підприємства на початковому етапі їхнього становлення, будуть утримуватися за рахунок селищного бюджету.

Звертаємо увагу жителів громади, що на територіях старостинських округів комунальні послуги будуть надаватися не тільки працівниками виробничих підрозділів, а й іншими робітниками, які є у штаті комунального підприємства «КОМСЕРВІС».

По мірі розширення видів послуг комунальним підприємством, у ході роботи підприємства структура може змінюватися, в залежності від потреби певної категорії спеціалістів.

Під час роботи комісії також обговорили питання: щодо прийняття точок обліку електричної енергії Нижньосірогозьким КП «КОМСЕРВІС» та про порядок списання об'єктів, основних засобів і майна комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади; а також про передачу майна та об’єктів, які перебувають у комунальній власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади у господарське відання Нижньосірогозькому комунальному підприємству «КОМСЕРВІС».

Всі питання були погоджені членами комісії та прийняті рішення про винесення їх на розгляд сесії селищної ради, яка відбудеться 29 квітня для затвердження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь