A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Один із визначальних етапів для комунального підприємства «КОМСЕРВІС».

Дата: 28.04.2021 16:38
Кількість переглядів: 292

Фото без описуВпродовж двох місяців комісією, утвореною селищною радою здійснювалася робота з приймання-передачі майна  сількомунгоспів, якими надавалися комунальні послуги  населенню. Були перевірені наявні бухгалтерські документи, а також наявність майна та його стан.

Сьогодні, 28 квітня, відбулось підписання передавальних актів та передача майна, яке знаходилось на балансі сільських комунальних підприємств – комунальному підприємству «КОМСЕРВІС».

Це те, з чим у подальшому доведеться працювати новоствореному підприємству. Лише у декількох  сільських комунгоспах справи велися на належному рівні, тож підготувати передавальні акти не викликало ускладнень. У більшості на сьогоднішній день існує заборгованість по сплаті податків та за використану електроенергію, відсутні документи на наявні артезіанські свердловини та ін.

Під час зустрічі з працівниками СКП заступником селищного голови Сергієм Дашковським, начальником відділу ЖКГ Сергієм Недобером та начальником КП «КОМСЕРВІС» Олександром Грушком були надані роз’яснення щодо процедури реорганізації та деяких робочих моментів, які необхідно вирішити під час реорганізації, щоб люди не залишилися без послуг, які раніше отримували, а у подальшому у більш розширеному вигляді.

Обговорили першочергові завдання КП, серед яких впорядкування договірних відносин з абонентами, особливості утворення абонентської служби та інші питання.

Олександр Грушко розповів, що комунальне підприємство працює в комп’ютерній програмі, у якій через особистий кабінет можливо заносити показники та слідкувати за нарахуваннями за отримані послуги. Тож споживачі зможуть сплачувати за послуги через Приват24. Та для цього потрібно впорядкувати абонентську базу, для користування даною програмою. Крім того, необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням. Для одних мешканців це стане спрощенням, адже не потрібно йти до підприємства, щоб сплатити, достатньо зайти в програму через телефон або комп’ютер. Є ж і категорія людей, які не мають відповідної оргтехніки або не мають навиків роботи на ній. Тому на старостинські округи вже завтра буде придбано касові апарати, через які буде проводитися  абонентська сплата.

Крім організаційних попереду багато й технічних робіт, щоб привести у належний стан отримане майно від сількомунгоспів.

Тільки у ході роботи стане зрозумілим, як діяти та що треба робити, щоб новостворене підприємство не було збитковим та задовольняло потреби жителів усіх населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь