Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні провели засідання VІІ сесії Нижньоірогозької селищної ради, на якому депутатським корпусом розглянуто 95 питань, серед яких 53 земельних.

Дата: 29.04.2021 15:03
Кількість переглядів: 256

Фото без описуДякуємо депутатам селищної ради за відповідальне ставлення до участі у засіданнях профільних комісій, сесій селищної ради та активне обговорення питань порядку денного.

Сьогодні у роботі сесії взяв участь 21 депутат. Після розгляду питань, які було винесено на розгляд сесії селищної ради по кожному з них прийняті відповідні рішення.

Серед затверджених проєктів рішень, внесення змін та доповнень до 5 програм: соціально-економічного та культурного розвитку; протидії поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусною інфекцією COVID-19 на 2021 рік; підтримки малого та середнього підприємництва на 2021-2023 роки; соціального захисту населення; благоустрою населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки. Також внесено зміни до бюджету Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 рік та до Регламенту Нижньосірогозької селищної ради восьмого скликання. Затверджено проєкт програми «Дітям Сірогозщини – безпечне харчування» на 2021-2022 роки,   Положення про порядок підготовки та проведення громадських слухань в Нижньосірогозькій селищній територіальній громаді.

Крім того, прийнято ряд рішень, що стосуються питань управління об’єктами комунальної власності, що дасть змогу у подальшому надавати їх в оперативне управління комунальним підприємствам, надавати у оренду або виставляти на аукціон, а саме затверджено: Положення про порядок списання об'єктів, основних засобів та майна комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади; Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади на праві господарського відання або оперативного управління; Перелік другого типу об’єктів комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону; рішення про передачу в оперативне управління комунального майна Нижньосірогозької селищної територіальної громади та  укладання додаткових угод до  договорів оренди нерухомого майна.

Прийнято ряд організаційних рішень, серед яких про: затвердження Положення порядку призначення керівників закладів культури Нижньосірогозької селищної ради; про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Нижньосірогозький Центр культури і дозвілля; затвердження Статуту Братської початкової школи Нижньосірогозької селищної ради у новій редакції; про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та затвердження нового переліку адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Нижньосірогозької селищної ради.

У ході роботи депутатським корпусом розглянуті й інші питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь