A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

До травневих свят у селищі не припиняється проведення робіт по наведенню порядку, покосу трави, приведенню до належного стану автобусних зупинок, тощо.

Дата: 30.04.2021 12:40
Кількість переглядів: 340

Фото без описуРоботи  здійснюються бригадою з благоустрою селищної ради. До робіт залучаються і працівники селищної ради, комунальних установ та організацій ради.

28 квітня трудовим колективом  Нижньосірогозького будинку творчості та технічним персоналом опорного закладу Нижньосірогозького ліцею здійснено оновлення автобусної зупинки у напрямку села Нижні Торгаї.

Сьогодні колективи селищної ради та її відділів  провели роботи з фарбування інших автобусних зупинок, розташованих у селищі та прибирання прилеглих до них територій.

Чоловічим колективом відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради, із залученням комунгоспівської техніки здійснено демонтаж паркану біля центральної аптеки, який встановлено на території Нижньосірогозького будинку творчості.

Дякуємо всім трудовим колективам селищної ради та її підрозділів, інших організацій,  старостам, підприємцям, сільгосптоваровиробникам та жителям громади, які взяли активну участь у наведенні порядку на території селища та у сільських населених пунктах устаростинських округів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь