A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На наступному тижні планується розпочати масову кампанію з вакцинації різних вікових категорій населення проти коронавірусної інфекції

Дата: 30.04.2021 14:29
Кількість переглядів: 335

Фото без описуВпродовж трьох останніх днів: з 28 по 30 квітня у Нижньосірогозькій селищній територіальній громаді проводилася вакцинація населення від COVID-19.

За інформацією керівника комунального закладу «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмили Непомнящої: на території громади працює три пункти щеплень, на кожному з яких щодня вакцинувалося по 30 осіб. Загальна кількість вакцинованих за три дні - 270 осіб.

У вакцинації брали участь лікарі: Людмила Гапонець; Валерія Дубінченко; Володимир Бородай та Володимир Хвастов та медичні сестри: Вікторія Жданова; Юлія Сидоренко; Олена Камінькова; Олена Савченко.

Щеплення здійснювалося вакциною AstraZeneca (CoviShield), переважно віковій категорії населення 60+, а також молодшим жителям громади з супутніми захворюваннями.

Проводилась вакцинація з суворим дотриманням протиепідемічних вимог. Побічних реакцій під час вакцинації та у процесі спостереження не виникало.

На наступному тижні планується розпочати масову кампанію з вакцинації різних вікових категорій населення проти коронавірусної інфекції, починаючи  від 20 років і старших.

Вакцинація від COVID-19 є добровільною та безкоштовною і на сьогоднішній день – найефективнішим методом подолання пандемії.

Всі бажаючі можуть убезпечити себе та своїх близьких від зараження коронавірусною інфекцією, зробивши щеплення у пункті щеплення.

Запис на вакцинацію можна здійснити у будь-якому фельдшерському пункті, лікарській амбулаторії, у свого сімейного лікаря, лікаря-терапевта або фельдшера, а також в реєстратурі або за номером телефона реєстратури: 068 039 16 51.

Бажаємо всім міцного здоров’я!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь