A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Селами територіальної громади стартував автопробіг

Дата: 07.05.2021 14:19
Кількість переглядів: 158

Фото без опису7 травня, напередодні Дня пам’яті і примирення та з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбувся автопробіг селами Сірогозщини. Такий захід вже став традиційним і проводиться щороку.

Старт автопробігу по маршруту: селище Нижні Сірогози – село Верхні Сірогози – село Новоолександрівка – село Першопокровка відбувся біля меморіалу «Скорботна мати».

До учасників автопробігу – керівного складу Нижньосірогозької селищної організації ветеранів війни та праці, на чолі з Анатолієм Шокарєвим, приєднались: селищний голова Дмитро Такаджи разом з секретарем селищної ради Світланою Кутіщевою та керівником відділу соціального захисту населення Інною Пашко.

 

Вони привітали учасників автопробігу і вшанували пам’ять загиблих воїнів у роки Другої світової війни та у наш час на сході України, поклавши квіти до меморіалу «Скорботна мати» та пам’ятного знаку, встановленого на честь вшанування подвигу учасників АТО та загиблих.

Усі населені пункти, які пролягають маршрутом автопробігу, тісно пов’язані з жорстокими боями проти німецько-фашистських загарбників.

У кожному населеному пункті представники ветеранської організації покладали квіти до пам’ятників воїнам, загиблим у Другій світовій війні та хвилиною мовчання вшановували пам’ять тих, хто рятував рідну землю від окупантів.

Сподіваємося, що молодь, як і наші сучасники, буде вічно пам’ятати і цінувати Величний подвиг українського народу, які ціною власного життя здобули Перемогу у Другій світовій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь