A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведена робота із особами, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі

Дата: 07.05.2021 14:29
Кількість переглядів: 560

Фото без описуКомунальною установою «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» проводиться систематична робота із особами, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Так, 06 травня 2021 року, працівниками Центру проведено профілактичну бесіду із батьком чотирьох малолітніх дітей, який є умовно-засудженим, зловживає алкогольними напоями та неналежно виконує свої батьківські обов’язки. Під час бесіди розглянуто питання негативного впливу вживання алкогольних напоїв на організм людини, агресивної поведінки під час алкогольного сп’яніння та її вплив на Фото без описуоточуючих. Надано інформацію про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Було обговорено основні причини скоєння правопорушень та як їх уникати у майбутньому. Особлива увага під час бесіди приділялась важливості розуміння перспектив свого життя та шляхів їх досягнення відповідно до їх реальних можливостей.

Фото без описуЦього ж дня, за допомогою у забезпеченні сезонним одягом своїх клієнтів, які перебувають на обліку, до КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» звернулися працівники Нижньосірогозького сектору філії державної установи «Центр пробації» в Херсонській області. Гуманітарну допомогу  сезонним одягом у кількості 27 одиниць отримали 3 осіб, які є засудженими до покарань не пов’язаних із позбавленням волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь