Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведена акція «Маківка миру»

Дата: 07.05.2021 14:44
Кількість переглядів: 432

Фото без описуМи пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об’єднані Нації. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

Кожного року 9 травня ми відзначаємо ДеньФото без опису перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та День пам’яті та примирення, тому на базі КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» влаштована виставка спогадів, де були представлені Фото без описувідомості про воїнів, які захищали нашу Вітчизну, наукові видання та художня література, присвячені даній тематиці. Протягом тижня усі відвідувачі центру та отримувачі послуг мають змогу знайомитися з матеріалами виставки, згадати події та героїв тих часів.

В той же час 06 травня 2021 року в «Кімнаті денного перебування дітей з обмеженими фізичними можливостями» була проведена акція «Маківка миру», де діточки власноруч зробили поробку-маківку, як символ пам’яті про загиблих у світі під час Другої світової війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь