A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Керівник Головного управління ДСНС України у Херсонській області та голова Нижньосірогозької селищної територіальної громади підписали меморандум про співпрацю щодо створення Центру безпеки громадян.

Дата: 07.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 290

Сьогодні, 07 травня,  відбулася зустріч селищного голови Дмитра Такаджи з начальником Головного управління ДСНС України у Херсонській області Андрієм Павленком та його заступником Катериною Гавриловою, які перебували з робочим візитом на Сірогозщині.

Під час спілкування обговорили питання організації заходів з метою комплексного вирішення завдань щодо забезпечення захисту населення і територій громади, а саме: створення Центру безпеки громади на території громади, у складі якого функціонують місцевий пожежно-рятувальний підрозділ, служба швидкої медичної допомоги та охорони правопорядку. Адже це є реальним вирішенням питання  швидкого реагування на різноманітні небезпечні ситуації у  віддалених населених пунктах. Тому обласна Служба порятунку наполегливо працює з місцевими територіальними громадами щодо створення місцевих Центрів безпеки громадян.

У ході обговорення дійшли певних домовленостей, серед яких і надання допомоги  обласним відомством ДСНС у визначенні розрахунку необхідної кількості пожежно-рятувальних підрозділів, їх чисельності, місця дислокації з урахуванням прибуття до місця    надзвичайної    ситуації    і    пожежі    у найкоротші терміни,    порядку комплектування спеціальною пожежно-рятувальною технікою, оснащенням і засобами зв'язку, фінансово-економічного обґрунтування створення.

За результатами зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між Нижньосірогозькою селищною територіальною громадою та Головним управлінням ДСНС України у Херсонській області.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь