Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Нижньосірогозька селищна територіальна громада бере участь у конкурсі «Наша громада»

Дата: 11.05.2021 08:53
Кількість переглядів: 311

Фото без описуНижньосірогозька селищна територіальна громада бере участь у конкурсі «Наша громада» для впровадження проєкту «Створення літнього майданчика для культурно-дозвіллєвого відпочинку» в смт Нижні Сірогози.

Просимо вас підтримати нашу громаду, проголосувавши на сайті за посиланням. Щоб віддати свій голос, необхідно авторизуватися за допомогою електронної пошти або сторінки Фейсбук.

Голосування триватиме до 10 червня 2021 року.

Посилання для голосуванняhttp://otg.fakty.com.ua/communities/nyzhnosirohozka-hromada#

Коротко про проєкт:

Усі масові культурні заходи в громаді (фестивалі, конкурси, розважальні програми) проводяться на площі біля будівлі комунального закладу "Нижньосірогозький Центр культури і дозвілля", адже спеціального місця, щоб проводити такі заходи, або просто місця відпочинку для молоді, людей поважного віку, сімей в центрі громади нажаль немає. Дану проблему вирішить створення літнього майданчика для культурно-дозвіллєвого відпочинку мешканців та гостей громади.

Детальний опис ідеї проєкту:

Ідея проєкту "Створення літнього майданчика для культурно-дозвіллєвого відпочинку" полягає в тому, щоб згуртувати громаду, зробити життя людей в ній більш привабливим й комфортним, наповнити його культурним змістом, залучивши до культурно-дозвіллєвого відпочинку всіх: від найменших до найстарших жителів, а також реалізовувати творчі проєкти і народжувати нові плани активним та творчим особистостям нашої громади.
Проєкт передбачає створення культурно-дозвіллєвого простору (літнього майданчику) в смт Нижні Сірогози, місця, де вдень всі охочі зможуть насолодитися затінком дерев і красою фонтану, а увечері послухати виступи творчих колективів та відвідати кінотеатр під відкритим небом. Місце, де молодь зможе проявляти свої захоплення, таланти; пенсіонери отримати культурні послуги, а діти і дорослі чудово та з користю провести вільний час.

Етапи реалізації:

1 Етап – підготовка місця, де буде створений літній майданчик.

2 Етап – виготовлення детального кошторису на проведення робіт (адже ескізний дизайн-проєкт уже створений).

3 Етап – проведення облаштування території (насадження дерев, квітів, встановлення сцени, глядацьких місць, лавок, ліхтарів, прокладання тротуарних доріжок, встановлення лавок, тощо).

4 Етап – придбання відеопроектору та великого екрану.

Бюджет проєкту:

Фото без описуЧи відповідає проєкт стратегії розвитку громади

Оскільки громада новостворена і ще не має Стратегії розвитку, проєкт відповідає програмі соціально-економічного та культурного розвитку Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 рік, а саме пункту 2.6. Розвиток культури та туризму. Охорона культурної спадщини.

Очікувані результати проєкту

Створення літнього майданчика для культурно-дозвіллєвого відпочинку дасть змогу всім охочим отримати певні культурні послуги (перегляд кінострічок, концертів, розважальних заходів, творчих зустрічей, тощо) на свіжому повітрі, помилуватися красою квітів та фонтану, почитати улюблену книгу в затінку дерев, поспілкуватися з друзями, з користю провести вільний час.

Як плануєте залучати жителів громади до втілення проєкту?

До облаштування майданчика (підготовка території під початок робіт, благоустрій, прибирання будівельного сміття, насадження дерев, квітів, тощо) запрошуватимуться всі бажаючі жителі громади.

Хто буде користуватися результатами проєкту?

Результатами проєкту громади користуватимуться всі жителі та гості громади. Літній майданчик буде створений в центрі громади в смт Нижні Сірогози. Доступ до нього можливий в будь-який час.

Яку територію громади охопить проєкт?

Проєкт охопить всю територію громади та її жителів, оскільки дасть змогу проводити культурні заходи (фестивалі, концерти, перегляд кінострічок), що згуртують мешканців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь