A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Здійснено Рейд «Сім’я»

Дата: 14.05.2021 16:06
Кількість переглядів: 303

Фото без описуНажаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання. Тому коммунальною установою «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг», проводиться активна профілактична робота з батьками із сімей, які опинилисяу складних життєвих обставинах.

З метою посилення відповідальності за виховання дітей фахівцями Центру систематично проводяться індивідуальні профілактичні бесіди та роз’яснювальні роботи з батьками. Так, впродовж робочого тижня на території смт Нижні Сірогози було перевірено 9 родин стосовно умов їхнього проживання , про що складено акти перевірок початкової оцінки потреб сім’ї для надання соціальних послуг за потребою.

За результатами виїздів деякі батьки були запрошені на додаткові індивідуальні бесіди. Так, з 3 батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав, а також попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь