A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведено обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях опікунів, піклувальників та дитячому будинку сімейного типу

Дата: 14.05.2021 16:03
Кількість переглядів: 509

Фото без описуЗ метою перевірки стану забезпечення соціального захисту та прав дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО спільно з юрисконсультом 2 категорії відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Анною ПОЛІЩУК 13 та 14 травня на території смт Нижні Сірогози  обстежено умови проживання, виховання та утримання 7  дітей, які виховуються під опікою, піклуванням громадян та 7 дітей, які виховуються дитячому будинку сімейного типу.

У обстеженні житлово-побутових умов проживання дитячого будинку сімейного типу взяла участь головний спеціаліст сектора соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування служби у справах дітей Генічеської райдержадміністрації Олена ФЕДОРЕЦЬ.Фото без опису

З’ясовано, що для дітей, які влаштовані в ці сім’ї створені належні умови для їхнього проживання та виховання, в родинах панують любов, взаєморозуміння та повага. В достатній кількості діти забезпечені сезонним одягом, предметами особистої гігієни, іграшками, належним чином підготовлені до школи. Умови проживання дітей добрі, вони мають окремі кімнати, в яких є спальні місця, місця для приготування уроків, відпочинку. Фактів порушення прав  дітей не  виявлено.

Фото без описуВ ході перевірок проведено профілактичні бесіди з опікунами, піклувальниками та батьками-вихователями, надано консультації щодо захисту прав дітей. 

На сьогоднішній день, на території Нижньосірогозької територіальної громади проживає 41 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування, функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 12 дітей даної категорії, 4 прийомних сім'ї, в яких проживає 6 дітей та 16 опікунських родин, в яких виховується 23 дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь