A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Тріо «Гармонія» представили Нижньосірогозьку громаду у щорічному обласному конкурсі військово-патріотичної творчості «Опалені війною»

Дата: 15.05.2021 19:35
Кількість переглядів: 303

Фото без описуСьогодні, 15 травня, тріо «Гармонія» взяли участь у щорічному обласному конкурсі військово-патріотичної творчості «Опалені війною», який проходив на базі комунального закладу «Горностаївський селищний Будинок культури» Горностаівської селищної ради.

Цього року до участі у конкурсі були запрошені виключно переможці минулих років, які посіли І, ІІ, ІІІ-ті місця та Гран-Прі у всіх номінаціях і вікових категоріях. У п'ятнадцятому конкурсі взяли участь 69 учасників.

Артисти змагалися у номінаціях: читці; хореографічні колективи; вокальні ансамблі; малі вокальні форми; солісти.

Вони представили конкурсну програму військово-патріотичної тематики на власний вибір про: козацтво, визвольний рух українських повстанських загонів, про учасників бойових дій на території інших держав, майдан, сучасні події у зоні АТО, волонтерські формування, воїнів, які захищають Україну, матерів та близьких, що чекають своїх рідних, пісенними, віршованими творами та хореографічними постановками.

У 2019 році наше вокальне тріо «Гармонія» своїми талантами та неперевершеними голосами на щорічному обласному конкурсі вибороли друге місце у категорії: малі вокальні форми. Тож цього року цілком заслужено змогли взяти участь у п’ятнадцятому конкурсі.

За результатами представлення номерів конкурсантами, журі за загальною підсумковою оцінкою було визначило володаря Гран-Прі та переможців - Лауреатів І, ІІ, ІІІ ступенів у кожній номінації та віковій категорії, які були нагороджені дипломами Конкурсу та цінними подарунками. За представлений вокальний номер тріо «Гармонія» були нагороджені грамотою за участь у Конкурсі.

Захід проводився з суворим дотриманням карантинних обмежень.

Вітаємо учасниць тріо «Гармонія» з гарним виступом. Бажаємо нових досягнень на вокальних конкурсах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь