Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

На території Нижньосірогозької селищної територіальної громади діє Програма індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім»

Дата: 17.05.2021 11:09
Кількість переглядів: 323

 

Шановні жителі громади!

Фото без описуНа території Нижньосірогозької селищної територіальної громади діє Програма індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».

Метою Програми є провадження державної політики у сфері житлового будівництва та розвитку інфраструктури населених пунктів, Фото без описузакріплення у сільській місцевості необхідних фахівців та стримування міграції населення за межі територіальної громади та області, забезпечення житлом працівників освіти і охорони здоров’я, учасників АТО/ООС, внутрішньопереміщених осіб та інших категорій громадян шляхом надання довгострокових пільгових кредитів, підвищення рівня якості життя населення шляхом покращення житлово-побутових умов мешканців громади.

За детальною інформацією Ви можете звертатись безпосередньо до представників Херсонського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі або до спеціаліста Нижньосірогозької селищної ради відділу містобудування, архітектури, капітального будівництва та інфраструктури, тел. (055-40)-2-12-53.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь