Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У ході апаратної наради обговорили питання організації роботи безперебійного водозабезпечення населених пунктів громади.

Дата: 17.05.2021 17:13
Кількість переглядів: 211

Фото без описуСьогодні, 17 травня, селищний голова Дмитро Такаджи за участю заступників селищного голови та секретаря селищної ради  провів апаратну нараду із старостами сіл,  керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів селищної ради.

У зв’язку з ускладненням ситуації  на території громади щодо захворюваності на коронавірусну хворобу, деякий час апаратні наради не проводились, тож накопичилось багато питань, яким і присвятили сьогоднішнє засідання.

Розпочали з епідемічної ситуації та заходів, які впроваджено на території населених пунктів громади з метою запобігання поширенню коронавірусної хороби COVID-19.

У ході наради селищний голова зауважив про необхідність суворого дотримання протиепідемічних заходів, у тому числі маскового режиму та посилення роботи covid-патрулів.  Тільки дотримання карантинних обмежень та вакцинація населення зможуть призупинити розповсюдження коронавірусної хвороби на території громади.

Як повідомила директорка комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Непомняща з початку року зареєстрований 131 випадок захворюваності на COVID-19, з яких: 21 – за минулий тиждень; 13 – за останню добу. Складено список кола контактних осіб, який уточнюється. Вже завтра Центром буде розпочато другий етап вакцинації населення.

У ході обговорення проблемних питань, пріоритетним стало питання організації роботи безперебійного водозабезпечення населених пунктів громади. З підвищенням температури повітря, жителями громади розпочалися поливи присадибних ділянок, у зв’язку з чим спостерігаються перебої подачі води в системі водопостачання, а в окремих селах та вулицях селища – її відсутність. Дана проблеми не виникла сьогодні, а спостерігається щороку у літній період, тож керівництву КП «КОМСЕРВІС» необхідно було передбачити та запобігти подібним випадкам. Дмитро Такаджи дав доручення щодо надання пропозицій, які сприятимуть покращенню ситуації із водопостачання в населених пунктах громади та якості питної води.

Окрім того, на нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності різних сфер та галузей селищної ради, зокрема, про  стан проведення робіт з благоустрою територій, парків та кладовищ в населених пунктах територіальної громади; питання організації якісного харчування в закладах освіти; організація проведення ЗНО серед випускників загальноосвітніх закладів; покіс узбіч доріг; автобусне сполучення між  населеними пунктами громади та інші питання.

За результатами наради були надані доручення відповідальним керівникам для відпрацювання проблемних питань у межах повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь